Meer over Alexandra Rossini
Plaats 8 - Vlaams parlement (Vlaams-Brabant)

Ik ben 37 lentes jong en woon in Zaventem. In 2009 won ik op Provinciaal en Nationale niveau de titel van Miss Maxi Belgium. Zo bouwde ik al snel een groot netwerk van verschillende contacten uit. Een gewone miss ben ik zeker niet daar ik ettelijke diploma’s en getuigschriften op zak heb.

Mijn vrije tijd is vooral besteed aan familietijd, sport, tuinieren en mij oprecht engageren als bestuurslid van Pro Zaventem. Ik ben een warm, eerlijk en oprecht persoon die veel belang hecht aan familie, hechte vrienden, dierenwelzijn, ouderen en mantelzorg en vooral de zorg voor jong en oud met een beperking, zo omschrijven mijn naasten me.

Kortom, ik mag best wel zeggen dat ik een volksmens ben die ernaar streeft dicht tegen de bevolking te staan. Een vraag of een probleem waar jij als mijn medeburger mee zit? Ik zal mijn uiterste best doen om dit samen met jou aan te pakken. Geen loze beloften maar daden. Dat is een van mijn motto’s. Uw stem is voor ons beiden dus zeer waardevol, want wij samen, wij kunnen het verschil maken.

Meer info:

Job Zelfstandige
PRO functie Kandidaat