Meer over Chris De Breuker
Plaats 10 - Vlaams parlement (Vlaams-Brabant)

Mijn naam is Chris De Breuker, 52 jaar en geboren te Asse. Ik woon in Relegem, gehuwd en vader van Louka, mijn 20-jarige dochter. Gedurende 20 jaar ben ik actief geweest in de Chiro van Wemmel als lid, (hoofd)leider en kampleider.

3 jaar geleden ben ik in de politiek verzeild geraakt door een “lokaal” probleem in onze straat: het sluipverkeer. Zolang deze toestand onveranderd blijft zal ik me blijven inzetten voor elke verbetering.

Deze ellende blijkt helaas en spijtig genoeg in vele straten van verschillende gemeenten op te duiken. Iedereen die vandaag de baan op moet zal noodgedwongen of gewillig het slachtoffer worden van de verkeersdrukte, al dan niet gepaard met agressie. Met PRO als burgerbeweging wil ik samen met jullie ijveren voor verbetering en mogelijke verandering. Streven voor veilig verkeer voor alle gebruikers , waar voet- en fietspaden ook toegankelijk(er) worden voor mindervaliden. Even belangrijk is een duidelijke en correcte signalisatie.

Daar waar mogelijk wil ik ook gaan voor een groenere invulling, meer natuur en behoud, planten en bomen die de huidige wegen niet aantasten.

Het is nu de tijd om te veranderen, dus laat ons niet wachten tot later.

Meer info:

Job Bediende
PRO functie Kandidaat