Meer over Arthur Caytan
Elfde opvolger - Vlaams parlement (Vlaams-Brabant)

Als op rust gestelde 71-jarige, blijft mij de oude Franse chanson van Jean Gabin altijd bij : “Maintenant je sais qu’on ne sait jamais”. Ik leer bijgevolg nog alle dagen bij en ik vond en zal het altijd boeiend blijven vinden.

Via een middenveldorganisatie, heb ik mij tijdens mijn beroepsleven altijd ingezet voor de medemens die geconfronteerd werd met beroeps- en/of persoonlijke problemen. Ik kon en kan nog steeds voluit genieten wanneer ik een warme handdruk krijg want dat betekent dat mijn grenzeloze inzet werd en wordt gewaardeerd.

Als voorzitter van LIV&E VZW (Leven in Vlaanderen en Europa) zet ik mij nog steeds in voor alles wat rond milieu en ruimtelijke ordening draait, want – juist, ja – ik stel vast dat het niet altijd ‘ronddraait’ zoals het zou moeten.

Ik ben dan ook gekend als een koppig doorzetter die niet aarzelt de zaken te zeggen en te stellen zoals ze zijn en dit dikwijls tot spijt van wie het benijdt.

Voor mij is GB.G , en nu ook PRO, een hoopvolle kentering met een positieve uitstraling in het klassieke, traditionele politieke landschap.

Met poëtische inslag, durf ik dan ook zeggen : Als je weet naar welke haven je vaart, is elke wind gunstig.

Meer info:

Job Gepensioneerde
PRO functie Bestuurslid GB•Galmaarden