Meer over Linda Theunissen
Plaats 2 - Vlaams parlement (Limburg)

Mijn naam is Linda Theunissen, ik ben 54 jaar, gehuwd en moeder van vier dochters, woonachtig in het mooie Hamont-Achel en gemeenteraadslid voor PRO Hamont-Achel.

Geboren en getogen in Achel heb ik na mijn studies een 12-tal jaren in diverse functies, van werkvloer tot personeelsbeleid, ervaring mogen opdoen in het bedrijfsleven. Mijn huishouden met vier kinderen werd steeds drukker en dus koos ik er voor om mijn professionele loopbaan te stoppen en me full time toe te leggen op het ‘managen’ van mijn gezin.

Via onze opgroeiende actieve dochters kwam ik in contact met diverse verenigingen en organisaties binnen onze gemeente en daar zette ik me met plezier in als vrijwilliger. Zo was ik ondermeer jarenlang voorzitster van de oudervereniging en meer dan twintig jaar bestuurslid van KVLV.

Kleine kindjes werden groter en er kwam meer tijd vrij die ik invulde als correspondente voor Het Belang van Limburg en andere lokale media. Met plezier heb ik negen jaar lang mooie artikelen geschreven over Hamont-Achel en leerde ik op die manier onze samenleving in al haar aspecten kennen, van de goednieuwskrant tot het bestuurlijk niveau.

Sinds dit jaar ben ik gemeenteraadslid in Hamont-Achel. Met veel inzet en gedrevenheid zal ik deze taak op een rechtvaardige en positieve manier uitvoeren. Luisteren naar mensen, dossierkennis opbouwen en me inzetten voor een betere samenleving.

Het motto van PRO Hamont-Achel is inwoners meer inspraak bieden, afstand tussen politicus en burger verkleinen, samen besturen en het algemene belang laten primeren. Omdat de zienswijze van ‘ik ben PRO’ daar nauw op aansluit, heb ik met plezier toegezegd om aan te sluiten en om deel te nemen aan de Vlaamse verkiezingen.

Met een dynamisch en goed gebalanceerd ‘Ik ben PRO’ team ben ik er klaar voor om in de komende legislatuur te luisteren naar de Limburgse noden en deze om te zetten op Vlaams bestuurlijk niveau.

Samen zijn we sterker! Afspraak op 26 mei?

Meer info:

Job Huisvrouw
PRO functie Gemeenteraadslid in Hamont-Achel