Meer over Pieter Vranken
Eerste opvolger - Federaal parlement (Vlaams-Brabant)

Is het niet de bedoeling om in de politiek te stappen om zaken te verbeteren? Tot voor kort heb ik de stap nooit willen zetten. Het is niet simpel om een politieke thuis te vinden als je van mening bent dat de politiek in zijn geheel voor verbetering vatbaar is.

Ik spreek vaak met mensen in de straat en het baart me zorgen wanneer zoveel mensen me zeggen dat ze het slechte theater beu zijn. Gedurende de jongste campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen vroeg ik een man wat hij erover dacht, zijn antwoord was simpelweg: ‘Moeder, waarom stemmen wij nog?

We mogen niet vergeten dat het de democratie is die ons vrede en vooruitgang brengt. Laat ons de democratie versterken! Genoeg graaicultuur en particratie, het is directe democratie dat we nodig hebben! Het alternatief van PRO is een positief alternatief ! Een goede democratie brengt mensen samen en maakt mensen gelukkig.

PRO staat voor een directe democratie zoals we die kennen in landen als Zwitserland en Denemarken. In deze landen zijn mensen enthousiast en tevreden over de politiek, dit moet hier ook kunnen !

Daarom vraag ik u om PRO te steunen. We zijn allemaal PRO !

Meer info:

Job Commercieel bediende
PRO functie Voorzitter PRO Lennik