PRO Mortsel

Flexibel 5 leden

In de aanloop naar de verkiezingen van 2018 kwamen een aantal mensen samen binnen de beweging Mortsel Leeft! om een programma te bepalen en te realiseren. Dit programma werd door de Mortselaar wel degelijk geapprecieerd: Mortsel Leeft werd de derde partij in Mortsel en kon, met de steun van de kiezer, 3 gemeenteraadsleden afvaardigen om binnen de gemeenteraad, weliswaar vanuit de oppositie, dit programma te verdedigen.

Vandaag stellen we vast dat het voor ons, voorzitter, secretaris en 2 gemeenteraadsleden, moeilijk is om vanuit de huidige beweging op een constructieve manier aan de concretisering van ons programma voor Mortsel te bouwen. Daarom hebben we na rijp beraad besloten om onze eigen weg te gaan.

Wij zijn nog steeds zeer trots op wat we met Mortsel-Leeft mee in de steigers hebben gezet en geloven steevast in onze standpunten. We engageren ons dan ook om deze verder te blijven verdedigen binnen de nieuwe partij, Pro-Mortsel.

Met Pro-Mortsel gaan we de uitdaging aan om vanuit de oppositie op een constructieve en onderbouwde manier mee te werken aan een positief, welvarend en sociaal Mortsel.

 

Facebook  Mail   PRO-Mortsel.be

 

Group Tags

Afdeling

Antwerpen